Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)180g630kcal23g125.5g3.4g5.8g
Tonnikala öljyssä 203g384kcal54.9g0g18.2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g203g57kcal2.2g9.7g0.8g6.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g225g56kcal2.9g9.5g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g56g163kcal18.6g0.7g9.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 34g299kcal0g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2115g3263kcal207.2g306g133.2g29.2g
Valittu annoskoko1058g1631kcal103.6g153g66.6g14.6g
Annoskoko puolitettuna529g816kcal51.8g76.5g33.3g7.3g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139