Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1234g1704kcal231.4g0g86.4g0g
Kasvisliemikuutio 85g259kcal8.1g11.5g20g1.4g
Punajuuri 1702g653kcal17g117.4g3.4g42.6g
Valkokaali keräkaali 1170g325kcal13.9g47.5g2.3g24.6g
Juuriselleri 638g201kcal8g29.4g1.3g19.8g
Porkkana 383g125kcal2.4g21.3g0.8g9.8g
Vesi, vesijohtovesi 4255g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 489g148kcal6.1g23.5g1g8.3g
Basilika, kuivattu 4.3g11kcal0.6g0.9g0.2g1.7g
Timjami 4.3g12kcal0.4g1.1g0.3g1.6g
Persilja 4.3g1.2kcal0.1g0g0g0.3g
Ruokasuola jodioitu 30g0.8kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6881kcal576.4g505.2g231.4g220.2g
Valittu annoskoko10000g3441kcal288.2g252.6g115.7g110.1g
Annoskoko puolitettuna5000g1720kcal144.1g126.3g57.9g55.1g
Arvot/100g100g34kcal2.9g2.5g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25578