Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 338g257kcal6.3g52.3g0.7g3.4g
Purjosipuli 41g9kcal0.7g1g0.1g0.9g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g150g80kcal8.6g8g1.4g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton56g101kcal2.5g3.1g8.4g2.2g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g21g25kcal0.5g1.3g1.9g0.3g
Persilja 3g0.8kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2118g946kcal37.2g131.4g25g14g
Valittu annoskoko1059g473kcal18.6g65.7g12.5g7g
Annoskoko puolitettuna530g237kcal9.3g32.9g6.3g3.5g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035