Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4917g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green908g2950kcal217.9g444.8g9.1g108.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g454g123kcal5.9g21.8g0.9g7.7g
Rypsiöljy 38g335kcal0g0g37.8g0g
Valkosipuli 76g82kcal6g12.3g0.5g1.6g
Paprikajauhe 15g49kcal2.2g2.8g2g5.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)38g38kcal2.8g6.4g0.2g0.8g
Kananmuna, keitetty 1664g2374kcal208g5g170.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1891g662kcal30.3g130.5g1.9g26.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13222kcal946.2g1247.2g446g302.4g
Valittu annoskoko10000g6611kcal473.1g623.6g223g151.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3306kcal236.6g311.8g111.5g75.6g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587