Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g6.2g39kcal0g0g4.4g0g
Liivate 0.8g2.9kcal0.7g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g8.3g7.9kcal0g1.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.3g1.2kcal0.3g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa17g17kcal1.8g0.5g0.8g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)17g27kcal0.8g2.7g1.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g17g74kcal1.2g11.3g3.3g0.6g
Maitorahka, Valio, 0,321g14kcal2.3g0.9g0.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g13g67kcal0.6g6.5g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g503kcal15.4g49g28.2g1.4g
Valittu annoskoko106g251kcal7.7g24.5g14.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna53g126kcal3.9g12.3g7.1g0.4g
Arvot/100g100g237kcal7.3g23.1g13.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122794