Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g29g24kcal0.3g5.3g0.1g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g17g119kcal0g0g13.3g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.1g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g14g20kcal0.9g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.1g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g655kcal6.8g85g29g2.6g
Valittu annoskoko106g328kcal3.4g42.5g14.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g164kcal1.7g21.3g7.3g0.7g
Arvot/100g100g309kcal3.2g40.1g13.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468