Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g86g135kcal18.8g0g6.1g0g
Ruskea suuruste, Maizena3.1g12kcal0g2.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprikajauhe 1.3g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.7g1.5kcal0.2g0g0g0g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g313kcal38.8g7.6g12.6g1.4g
Valittu annoskoko106g157kcal19.4g3.8g6.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna53g78kcal9.7g1.9g3.2g0.4g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449