Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki50g28kcal4.2g2.5g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti4.5g22kcal1.1g1.5g1.3g1.3g
Soijajauho rasvainen 4g19kcal1.4g0.9g0.9g0.5g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 35g133kcal9.8g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g434kcal35.6g10.2g27.8g3.6g
Valittu annoskoko106g217kcal17.8g5.1g13.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna53g109kcal8.9g2.6g7g0.9g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.8g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595