Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g25g35kcal4.8g0g1.8g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g25g43kcal5g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)8.1g11kcal0.9g0g0.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g3.8g7.6kcal0.1g1.6g0.1g0.1g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g1.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g234kcal22.2g6.6g13g0.8g
Valittu annoskoko106g117kcal11.1g3.3g6.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g59kcal5.6g1.7g3.3g0.2g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.1g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235