TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen19g26kcal3.6g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g9g14kcal1.5g0.4g0.8g0g
Paprikajauhe 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g137kcal11.4g5.2g7.8g1.6g
Valittu annoskoko106g69kcal5.7g2.6g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna53g34kcal2.9g1.3g2g0.4g
Arvot/100g100g65kcal5.4g2.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546