Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 34g12kcal1.6g0.7g0.1g0.8g
Aura Gold homejuusto, Valio8.4g29kcal1.7g0g2.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.9g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g116kcal7.6g4g7g1.8g
Valittu annoskoko106g58kcal3.8g2g3.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna53g29kcal1.9g1g1.8g0.5g
Arvot/100g100g55kcal3.6g1.9g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675