Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 21g29kcal3.9g0g1.5g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g16g27kcal1.3g1.5g1.7g0g
Tomaattimurska 21g6.1kcal0.1g1.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ananas, omassa liemessään 3.1g1.6kcal0g0.4g0g0g
Meetvursti 3.1g13kcal0.7g0g1.2g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 10g41kcal2.5g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g383kcal20.8g30.2g19.2g2g
Valittu annoskoko106g192kcal10.4g15.1g9.6g1g
Annoskoko puolitettuna53g96kcal5.2g7.6g4.8g0.5g
Arvot/100g100g181kcal9.8g14.2g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113