Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 38g11kcal0.4g1.9g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Creme bonjour 14% valkosipuli19g32kcal1.4g0.5g2.6g0g
Juusto, Arla Kadett 5%13g24kcal4.3g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g160kcal15.2g7g6.8g3.4g
Valittu annoskoko106g80kcal7.6g3.5g3.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna53g40kcal3.8g1.8g1.7g0.9g
Arvot/100g100g75kcal7.2g3.3g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697