Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%6.2g6.2kcal1.1g0g0.2g0g
Paprika punainen 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Atria kevyt Perhenakki19g30kcal1.8g1.4g1.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g233kcal8.6g23.8g10.4g2.2g
Valittu annoskoko106g116kcal4.3g11.9g5.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna53g58kcal2.2g6g2.6g0.6g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055