Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)78g25kcal2.6g3.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.8g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl12g41kcal1.6g6.5g0.9g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g209kcal12.2g31g3.8g3g
Valittu annoskoko106g105kcal6.1g15.5g1.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna53g52kcal3.1g7.8g1g0.8g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534