Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Hiiva, 50g3.1g1.9kcal0.4g0g0g0g
Sokeri3g12kcal0g3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.2g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Margariini 80% keskiarvo3.7g27kcal0g0g3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)6.2g14kcal0.8g0g1.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 13g3.3kcal0g0.2g0.1g0.2g
Rusina3.7g10kcal0.1g2.3g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g396kcal13.2g62.4g9.4g3.2g
Valittu annoskoko106g198kcal6.6g31.2g4.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna53g99kcal3.3g15.6g2.4g0.8g
Arvot/100g100g187kcal6.2g29.4g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434