Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 21g42kcal0.6g0.2g4.1g1.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Katkarapu, rainbow32g32kcal7.4g0g0.3g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio18g25kcal0.5g1.2g2.1g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g5.3g10kcal0.1g0.6g0.8g0g
Tilli, tuore 8.9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g234kcal18.4g6.2g14.8g4g
Valittu annoskoko106g117kcal9.2g3.1g7.4g2g
Annoskoko puolitettuna53g59kcal4.6g1.6g3.7g1g
Arvot/100g100g110kcal8.7g2.9g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430