Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 73g105kcal11.7g0g6.5g0g
Rypsiöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Purjosipuli 8.7g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tilli, tuore 15g4.4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Korppujauho 2.2g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g343kcal25.2g4g25g1.2g
Valittu annoskoko106g172kcal12.6g2g12.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna53g86kcal6.3g1g6.3g0.3g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230