Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis47g53kcal10.3g0g1.4g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 13g10kcal0.6g1.7g0g0.1g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 9g1.6kcal0.2g0g0g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g137kcal22.6g4.2g3g1.4g
Valittu annoskoko106g68kcal11.3g2.1g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna53g34kcal5.7g1.1g0.8g0.4g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183