Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]11g37kcal1.3g0g4.1g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 11g13kcal1.8g0g0.7g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty44g61kcal2.3g12.3g0.3g1.5g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)2.2g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Parmesan formaggio da pasta1.1g5kcal0.4g0g0.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g22g24kcal0.7g1.4g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g359kcal17.6g27.8g21g3g
Valittu annoskoko106g179kcal8.8g13.9g10.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna53g90kcal4.4g7g5.3g0.8g
Arvot/100g100g169kcal8.3g13.1g9.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853