Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 25g27kcal2.1g3.5g0.1g1.8g
Tomaattimurska 20g5.9kcal0.1g1.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)2g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Harissa 1 annos = 30 g1.5g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz1.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g188kcal12.8g14.2g7.8g5.2g
Valittu annoskoko107g94kcal6.4g7.1g3.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna53g47kcal3.2g3.6g2g1.3g
Arvot/100g100g88kcal6g6.7g3.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468