Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Herkkusieni säilyke 38g6.4kcal0.8g0.1g0.1g0.9g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Manteli 9g58kcal2.3g0.6g5.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g190kcal6.8g3.4g16g3.8g
Valittu annoskoko107g95kcal3.4g1.7g8g1.9g
Annoskoko puolitettuna53g48kcal1.7g0.9g4g1g
Arvot/100g100g89kcal3.2g1.6g7.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792