KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g50g70kcal8g1.3g3.7g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 30g44kcal1g9.5g0.1g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.3g3.3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g25g17kcal0.8g3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g268kcal20g28g8.4g0.4g
Valittu annoskoko107g134kcal10g14g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna53g67kcal5g7g2.1g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9.4g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396