Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.9g0g9.6g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 9g28kcal1.7g0.1g2.3g0g
Pinaatti 24g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g346kcal27g1.2g26.2g2.8g
Valittu annoskoko107g173kcal13.5g0.6g13.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna53g87kcal6.8g0.3g6.6g0.7g
Arvot/100g100g162kcal12.7g0.6g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894