Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 8.5g3.6kcal0.3g0.4g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 28g16kcal0.5g3.7g0g0.2g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g5.6g15kcal1.6g0g1g0g
Pesto (Pirkka)1.5g8.7kcal0.1g0.1g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g229kcal13.8g11.4g14.8g1.2g
Valittu annoskoko106g115kcal6.9g5.7g7.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna53g57kcal3.5g2.9g3.7g0.3g
Arvot/100g100g108kcal6.5g5.4g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092