Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g39g43kcal8.2g0g1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.5g4.1kcal0.2g0.7g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni 16g2.5kcal0.3g0g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g120kcal18g2.6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko107g60kcal9g1.3g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna53g30kcal4.5g0.7g1g0.2g
Arvot/100g100g56kcal8.5g1.2g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006