Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)35g11kcal0.4g2.1g0.1g0.4g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 7g12kcal0.5g0.3g0.9g0.2g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g10g21kcal1g3.7g0.2g0.7g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g109kcal3.8g13.4g4.2g2.8g
Valittu annoskoko107g54kcal1.9g6.7g2.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna53g27kcal1g3.4g1.1g0.7g
Arvot/100g100g51kcal1.8g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568