Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 13g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Juustoraaste emmental punaleima9g37kcal2.7g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g235kcal16.8g15.6g11.4g1g
Valittu annoskoko107g118kcal8.4g7.8g5.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna53g59kcal4.2g3.9g2.9g0.3g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522