Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Lanttu 22g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g29g35kcal1g1.1g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g161kcal3.2g9g12g2.4g
Valittu annoskoko107g81kcal1.6g4.5g6g1.2g
Annoskoko puolitettuna53g40kcal0.8g2.3g3g0.6g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600