Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.2g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g5.5g0.8kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, tuore14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sieni tatti, hapero 8.2g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g5.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g44kcal1.2g4.4g2.2g1.6g
Valittu annoskoko107g22kcal0.6g2.2g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna53g11kcal0.3g1.1g0.6g0.4g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711