Kermainen lohikeitto

Kuori ja hienonna sipuli.

Halkaise purjo ja huuhtele.

Leikkaa viipaleiksi.

Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat.

Sulata rasva kattilaan ja lisää joukkoon kasvikset.

Kääntele muutama minuutti.

Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita.

Kaada joukkoon kiehuva vesi ja liemikuutiot ja maustepippuri.

Keitä kasviksia kunnes ovat lähes kypsiä.

Lisää joukkoon pakaste lohikuutiot ja ruokakerma.

Keitä miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.2g8.7kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1g2.9kcal0.1g0.3g0.1g0g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)18g21kcal3.5g0g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)8.7g7.4kcal0.1g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g118kcal8.4g9g4.6g1g
Valittu annoskoko107g59kcal4.2g4.5g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna54g30kcal2.1g2.3g1.2g0.3g
Arvot/100g100g55kcal3.9g4.2g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180904