Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g34g32kcal2.4g5g0.3g2.7g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g29g99kcal4.1g0g9.1g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g23g4.7kcal0.6g0.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.3g24kcal0.1g0.2g2.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g355kcal15g12.8g26.8g5.8g
Valittu annoskoko107g178kcal7.5g6.4g13.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna53g89kcal3.8g3.2g6.7g1.5g
Arvot/100g100g167kcal7g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701