Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g6.7g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g8.3g26kcal1.7g0.1g2.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)8.3g13kcal0.2g0.2g1.3g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g8.3g13kcal1.3g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g143kcal7.6g7.4g9.2g2g
Valittu annoskoko107g72kcal3.8g3.7g4.6g1g
Annoskoko puolitettuna53g36kcal1.9g1.9g2.3g0.5g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.5g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419