Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g33g35kcal4.8g1.5g0.7g1.8g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g55g14kcal0.7g2.3g0.1g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g135kcal12g10g4.2g4.2g
Valittu annoskoko107g68kcal6g5g2.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna53g34kcal3g2.5g1.1g1.1g
Arvot/100g100g64kcal5.6g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740