Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g33g33kcal5.6g0.3g1g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika keltainen 14g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton5.5g8.8kcal0.4g0.2g0.7g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g1.6g13kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g129kcal12.8g3.4g6.8g0.8g
Valittu annoskoko107g65kcal6.4g1.7g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g32kcal3.2g0.9g1.7g0.2g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152