Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)53g17kcal1.7g2.4g0g0g
Sokeri 16g64kcal0g15.9g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen7.1g51kcal0g0g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g106kcal3.2g21.7g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g477kcal9.8g80g12g2.2g
Valittu annoskoko107g238kcal4.9g40g6g1.1g
Annoskoko puolitettuna53g119kcal2.5g20g3g0.6g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172