Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio9g13kcal0.3g0.6g1.1g0g
Pizzamix juusto9g31kcal1.9g0.7g2.3g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Atria broilerin filesuikale maustamaton19g21kcal4.3g0g0.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.3g9kcal0g0g1g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl16g56kcal1.7g10.6g0.7g0.9g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g276kcal17.2g25.8g11.4g2.2g
Valittu annoskoko107g138kcal8.6g12.9g5.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna53g69kcal4.3g6.5g2.9g0.6g
Arvot/100g100g129kcal8.1g12.1g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719