Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Soijarouhe, tumma, 30g4.7g15kcal2.3g1.4g0g0.3g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.4g3.3kcal0g0.4g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g110kcal6.8g13.4g2.6g3.6g
Valittu annoskoko107g55kcal3.4g6.7g1.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna54g28kcal1.7g3.4g0.7g0.9g
Arvot/100g100g51kcal3.2g6.3g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304