Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi3.5g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g16g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)5.3g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis11g12kcal2.3g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g51kcal5.6g3g2g0g
Valittu annoskoko107g26kcal2.8g1.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna54g13kcal1.4g0.8g0.5g0g
Arvot/100g100g24kcal2.6g1.4g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389