Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g38g11kcal0.4g1.9g0.1g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g13g44kcal0.9g2.5g3.4g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g2.5g10kcal0.2g0g0.7g0g
Ketsuppi, Felix1.2g1.1kcal0g0.3g0g0g
Salsa medium (Rainbow)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g298kcal22g9.6g18.4g0g
Valittu annoskoko107g149kcal11g4.8g9.2g0g
Annoskoko puolitettuna53g75kcal5.5g2.4g4.6g0g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006