Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g39g32kcal7.2g0g0.3g0g
Lohifilee 39g76kcal7.3g0g5.3g0g
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)7.8g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl9g12kcal1.2g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g347kcal32.4g5.4g21.6g0.6g
Valittu annoskoko107g173kcal16.2g2.7g10.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna54g87kcal8.1g1.4g5.4g0.2g
Arvot/100g100g162kcal15.2g2.5g10.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855