Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g34g41kcal6.1g0.6g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.1kcal0.2g1.1g0g0.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 23g6kcal0.7g0.7g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g15g51kcal3.8g0g3.9g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g1.9g6.4kcal0.3g0g0.6g0g
Lohkoperunat, Rainbow30g39kcal0.6g6.6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g329kcal23.4g18g18g0.2g
Valittu annoskoko107g164kcal11.7g9g9g0.1g
Annoskoko puolitettuna54g82kcal5.9g4.5g4.5g0.1g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054