Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 42g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Parsakaali brokkoli 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g28g97kcal7g16.7g0.6g3g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g248kcal17.8g39.6g1.6g10.2g
Valittu annoskoko107g124kcal8.9g19.8g0.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna53g62kcal4.5g9.9g0.4g2.6g
Arvot/100g100g116kcal8.3g18.5g0.7g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549