Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g10g19kcal0.3g0.8g1.6g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g25g43kcal5g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)26g91kcal3.3g18.1g0.5g0.8g
Plus maito (Valio), annos 100g5.2g2.1kcal0.3g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Ingman Pohjanpoika juusto7.8g31kcal1.9g0.2g2.5g0g
Tomaatti, tuore10g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g404kcal24.2g40.4g16g2g
Valittu annoskoko107g202kcal12.1g20.2g8g1g
Annoskoko puolitettuna54g101kcal6.1g10.1g4g0.5g
Arvot/100g100g189kcal11.3g18.9g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445