Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]17g57kcal2g0g6.2g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g244kcal8.4g4.4g22.4g1g
Valittu annoskoko107g122kcal4.2g2.2g11.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna54g61kcal2.1g1.1g5.6g0.3g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2.1g10.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272