Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g35g130kcal4.9g25.3g1.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Katkarapu pienet (pirkka)25g17kcal3.8g0g0.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g398kcal20.8g52.6g11.2g2g
Valittu annoskoko107g199kcal10.4g26.3g5.6g1g
Annoskoko puolitettuna54g100kcal5.2g13.2g2.8g0.5g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886