Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto5.3g15kcal1g0g1.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Bataatti, kuorittu 21g17kcal0.3g3.6g0g0.6g
Juuriselleri 7.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g91kcal3.4g9.4g4g1.8g
Valittu annoskoko107g46kcal1.7g4.7g2g0.9g
Annoskoko puolitettuna53g23kcal0.9g2.4g1g0.5g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.4g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65279