Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell38g41kcal8.6g0g0.8g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g3.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka13g8.6kcal0.5g1.4g0.1g0.4g
Makaroni, keitetty, suolaa 50g48kcal1.5g9.8g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g198kcal21.2g22.6g2.2g1.8g
Valittu annoskoko107g99kcal10.6g11.3g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna54g50kcal5.3g5.7g0.6g0.5g
Arvot/100g100g93kcal9.9g10.6g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566