Härkäpapusalaatti

Voit käyttää myös kuivattuja härkäpapuja.

Liota niitä 8-10 h vedessä ja keitä 30 min runsaassa vedessä.

Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä.

Sekoita pilkotut kasvikset ja muut ainekset.

Lorauta sekaan hieman oliiviöljyä.

Voit myös lisätä halutessasi mausteita, kuten suolaa, pippuria, rosmariinia jne.

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Purjosipuli8.5g1.6kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kurkku, tuore16g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki10g6.3kcal1.3g0.2g0g0g
Hapankaali11g1.9kcal0.2g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen8.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Härkäpapu, pakastettu, annos 100g50g40kcal4g5.4g0.3g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g164kcal11.8g13.4g6.8g7.8g
Valittu annoskoko107g82kcal5.9g6.7g3.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna54g41kcal3g3.4g1.7g2g
Arvot/100g100g77kcal5.5g6.3g3.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41235