Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Lampaanlihan, vähärasvainen63g114kcal11.9g0g7.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr5g14kcal0.4g0.5g1.2g0.1g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl5g31kcal0.3g2.4g2.2g0g
Kukkakaali, tuore75g15kcal1.3g1.6g0.2g1.3g
Keittojuurekset, apetit100g26kcal0.9g4.8g0.3g2.3g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g627kcal35g65.2g23.6g14.6g
Valittu annoskoko1060g314kcal17.5g32.6g11.8g7.3g
Annoskoko puolitettuna530g157kcal8.8g16.3g5.9g3.7g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758